Good Life Resort Riederalm

Het goede leven

Uitgebreide wellnessvoorzieningen, waterplezier voor kinderen, eten op gourmetniveau én een attente gastgeversfamilie… welkom in Good Life Resort Riederalm in Leogang (Salzburgerland).

Riederalm – Thermalpool Winter – © Herbert Lehmann

Kinderplezier en ‘adults only’ zo harmonisch met elkaar verbinden dat iedereen er blij van wordt: dat was het uitgangspunt van de familie Herbst bij de meest recente uitbreiding van hun wellness­voorzieningen. Ze hebben een groot hart voor kinderen, maar net zo veel begrip voor absolute rustzoekers. De oplossing: twee architectonisch gescheiden gedeeltes in een en hetzelfde huis. Highlight van het Adults Only-gedeelte zijn de tegen alle lawaai afgeschermde Mountain SPA en het twintig meter lange zwembad met uitzicht op de bergen en thermaal water uit het nabije St. Martin (met een constante temperatuur van 33°C). Daarnaast zijn er zes verschillende sauna’s en zweet­attracties en een Kneippbekken in de openlucht.

Voor kinderplezier zorgen het overdekte zwembad binnen met een zwemsluis naar de verwarmde pool buiten, de 57,57 meter lange waterglijbaan met in- en uitgang in het overdekte zwembad, een pierenbad voor baby’s en peuters, een Dress-on-sauna én eigen ­panorama-rustruimtes voor families.
Elfi en Friedl Herbst, zonen Thomas en Andreas en schoondochters Hanneke en Andrea willen dat gasten zich deel van de familie voelen en zijn daarom nadrukkelijk aanwezig en aanspreekbaar. Tijdens het aperitief of digestief aan de bar of op het terras mengen ze zich graag onder de gasten om een praatje te maken. Een extra geluk voor liefhebbers van goed eigentijds en vers eten: in de keuken zwaait zoon Andreas Herbst de scepter. Hij heeft inmiddels twee Hauben (koksmutsen) van Gault Millau veroverd met zijn moderne alpine, regionale keuken. Voeg bij dit alles de ligging van de Riederalm bij het dalstation van de Ansitzbahn in skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn en de nabijheid van bikepark Leogang en je hebt heel wat argumenten voor dit wellnessresort als uitgangspunt van je zomer- of winter­vakantie.

Rain 100, Leogang, riederalm.com

Kijk wat je allemaal in de omgeving kunt doen op onze wegwijzer.
Wellness Resort Hotel Alpina
Das THERESA in de winterDas THERESA
Zugspitze Resort - AbenteuerpoolEva Trifft Fotografie