![](https://www.oostenrijkmagazine.nl/cmsoostenrijk/wp-content/uploads/2021/02/Design-Steengoed-420x420.jpg)
![](https://www.oostenrijkmagazine.nl/cmsoostenrijk/wp-content/uploads/2017/11/Schlumberger_Sekt2-420x221.jpg)
Schlumberger Sekt
![](https://www.oostenrijkmagazine.nl/cmsoostenrijk/wp-content/uploads/2020/11/Pitztal-Hochzeiger-Pistenbullies-420x221.jpg)
Achter de winterse coulisse
![](https://www.oostenrijkmagazine.nl/cmsoostenrijk/wp-content/uploads/2017/11/Kitzbuehel-Titel-420x420.jpg)
Kitzbühel
Kostbaar kleinood
![](https://www.oostenrijkmagazine.nl/cmsoostenrijk/wp-content/uploads/2017/11/Gasteinertal-Bad-Gastein-420x221.jpg)
Diva van de Alpen
![](https://www.oostenrijkmagazine.nl/cmsoostenrijk/wp-content/uploads/2017/10/StNM_Autograph_V_Stille_Nacht-420x420.jpg)
Stille Nacht!
In het spoor van de makers
In het spoor van de makers
![](https://www.oostenrijkmagazine.nl/cmsoostenrijk/wp-content/uploads/2017/11/Tafelspitz2-420x220.jpg)
Weihnachtsmenü
met Tafelspitz
Op Eerste en Tweede Kerstdag wordt in Oostenrijk uitgebreid getafeld. Op het menu staat vaak Tafelspitz, karper of gans. Tafelspitz wordt traditioneel opgediend met Apfelkren (appelmoes met verse mierikswortel), gebakken aardappels en bieslooksaus.…
met Tafelspitz
![](https://www.oostenrijkmagazine.nl/cmsoostenrijk/wp-content/uploads/2017/10/pitztaler_gletscher_2014_eye5_300_dpi_danielzangerl-420x210.jpg)
![](https://www.oostenrijkmagazine.nl/cmsoostenrijk/wp-content/uploads/2018/01/Puradies-420x220.jpg)
Puradies
![](https://www.oostenrijkmagazine.nl/cmsoostenrijk/wp-content/uploads/2017/11/Ankloepfler-Print-by-BAUSE-008-420x420.jpg)
![](https://www.oostenrijkmagazine.nl/cmsoostenrijk/wp-content/uploads/2017/11/Joop-Muller-Titel.jpg)
![](https://www.oostenrijkmagazine.nl/cmsoostenrijk/wp-content/uploads/2017/11/senns-Titel-420x420.jpg)
Topchef