Recepten

Dankzij onze recepten voor strudel, kaiserschmarren, Spätzle, Tafelspitz, Krautfleckrl en nog veel meer proef je het beste van de rijke Oostenrijkse keuken, die sterk beïnvloed is door de culinaire tradities uit alle voormalige kroonlanden van het Habsburgse Rijk.

Recept:
Topfenreinkalan

18 oktober 2021/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Schlutzkrapfen

23 augustus 2021/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Flammkuchen à la Wiesen

10 augustus 2021/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Marillenknödel

1 juni 2021/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Kärntner Reindling

17 mei 2021/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Striezel

29 maart 2021/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Spinazie- of daslookknoedels

17 maart 2021/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Waldviertler Mohnzelten

8 februari 2021/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Tafelspitz

15 december 2020/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Pannonische koolsoep

14 december 2020/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Krautfleckrl

14 december 2020/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Gebackene champignons

14 december 2020/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Frittatensuppe

14 december 2020/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Backhendlsalat

14 december 2020/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Pannonische vissoep

15 november 2020/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Käsespätzle

16 juni 2020/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Pompoen-aardappelstoofpot

16 juni 2020/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Wiener Schnitzel

25 maart 2020/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Lesachtaler
brood

5 juni 2019/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Kaspressknödel
(suppe)

14 december 2018/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Kaiserschmarren

4 februari 2018/door Oostenrijk Magazine

Recept
Linzer Torte

11 januari 2018/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Admonter
Xeis-Burger

3 maart 2017/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Käferbohnensalade

25 maart 2016/door Oostenrijk Magazine

Recept:
Sachtertorte

13 februari 2016/door Oostenrijk Magazine