,

Op naar Oostenrijk!

Glooiende Alpen én Weense stadsjungle: Op naar Oostenrijk!

24.000 kilometer wandelpaden, 5.600 kilometer mountainbike-trails, 100 bergklimroutes – of toch liever ruim 100 musea, ontelbare historische attracties en lange middagen in een authentiek Weens koffiehuis? Of u nu liever door de bergwereld van Tirol of door de oude binnenstad van Wenen wandelt – beide zijn vanaf Düsseldorf of Keulen comfortabel in een nacht met de ÖBB Nightjets bereikbaar. Tickets zijn er al vanaf € 29,-.

Klik hier, vul het formulier in en maak kans op twee tickets naar Oostenrijk!

Droomt u ook wel eens van een zomer in de bergen?

De Alpen liggen dichter bij onze polders en grachten dan u denkt. De Nightjets van de Oostenrijkse Bundesbahnen (ÖBB) brengen u namelijk ’s nachts comfortabel en zonder overstappen van Düsseldorf of Keulen naar Tirol, in het hart van de Oostenrijkse bergwereld. Moe kunt u na aankomst worden van het klimmen, mountainbiken, fietsen of wandelen met spectaculaire uitzichten – maar niet van de reis zelf. De Nightjet brengt u ontspannen direct naar Innsbruck. En omdat zo’n mountainbike-toer het plezierigst is met de eigen fiets, kunt u die meteen in de trein meenemen. Naar en van Düsseldorf of Keulen reist u het beste met speciale, gunstige aansluittickets.*
Als u met de auto of motor naar Düsseldorf reist, kunt u ook die probleemloos op de Nightjet meenemen. Ook daarvoor zijn er al tickets vanaf € 29,-
Noch meer inspiratie voor uw Tirol-vakantie vindt u op www.visittirol.nl

Trekt het u meer naar het moderne mondaine Wenen aan de Donau?

Ook de Oostenrijkse hoofdstad is met de ÖBB Nightjet gunstig en comfortabel vanuit Duitsland te bereiken. Daar kunt u weliswaar geen bergen bedwingen, maar het kunst- en cultuuraanbod, de beroemde Weense gemoedelijkheid in de koffiehuizen, de alomtegenwoordige geschiedenis in de vorm van monumentale gebouwen en paleizen, de Fiaker en het moderne uitgaansleven in de Donaumetropool zullen u net zo goed bezighouden. Fantastische uitzichten kunt u hier overigens ook vinden, bijvoorbeeld vanaf een van de wijnbergen bij een bezoek aan een traditionele Weense Heurigen.
Actieve vakantie of stedentrip: met de ÖBB Nightjets reist u zonder files en stress. U kunt kiezen uit drie comfort-categorieën (in slaapwagon of couchettes incl. ontbijt) en uit een familie- of vrouwencoupé. Hoe dan ook reist u zorgeloos en ontspannen. Beleef de Oostenrijkse gemoedelijkheid al op de heenreis!
Meer informatie (in het Engels) en tickets op nightjet.com/netherlands

* Arnhem / Utrecht / Amsterdam / Den Haag / Rotterdam – Düsseldorf / Köln resp. Amsterdam – Hannover